Από Τέιλορ σε Τέιλορ (2,35)

Από Τέιλορ σε Τέιλορ (2,35)

Εχω τρομερή διάθεση απόψε και όσο και αν είμαι παθιασμένος και… πωρωμένος με τη Squadra Azzurra, το ξέρετε εξάλλου, θα την κοντράρω στον νοκ-άουτ αγώνα με την Αυστρία. Θα την κοντράρω ελάχιστα πάντως, όσο πατάει η γάτα, από την άποψη πως απλά θα κυνηγήσω να δεχτεί γκολ από αυτούς τους… άμπαλους τους Αρναούτοβιτς και τους Αλάμπα.

Μια πολύ δύσκολη αποστολή, η Ιταλία έχει να δεχτεί γκολ από τις 14 Οκτωβρίου του 2020, όταν και στο πλαίσιο του Nations League αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Ολλανδία, με τον Φαν Ντε Μπέεκ να σκοράρει για τους «οράνιε». Εκτοτε ακολούθησαν 11 ματς, επίσημα/φιλικά και οι «ατζούρι» κράτησαν το μηδέν στα μετόπισθεν, δημιουργώντας έναν μεγάλο μύθο.

Και θα μου πεις αναγνώστη μου, με το δίκιο σου μάλιστα, γιατί ρε φίλε ποντάρεις στο να φάνε γκολ οι Ιταλοί, αυτοί δεν τρώνε με τίποτα! Πείτε με προληπτικό, πείτε με παράξενο, με το που είδα τον ορισμό του διαιτητή Αντονι Τέιλορ για τον αποψινό νοκ-άουτ αγώνα, σκέφτηκα αυτομάτως το εξής: «η Αυστρία θα βάλει γκολ».

Και αυτό γιατί ο Αντονι Τέιλορ ήταν ο τελευταίος που… είδε αντίπαλο της Ιταλίας να σκοράρει εναντίον της. Ο Αγγλος ρέφερι ήταν ο διαιτητής σε εκείνο το Ιταλία-Ολλανδία 1-1 και το λέω ξεκάθαρα, την πρώτη σκέψη και το ένστικτο πρέπει να το ακολουθούμε. G/G αδέρφια, στο 2,35, η Ιταλία δέχεται γκολ από… Τέιλορ σε Τέιλορ.

EASY MEDIANETWORK
Close