Αουντάξ - Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε: Ένα και να καίει (2,05)

Αουντάξ - Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε: Ένα και να καίει (2,05)

Η Αουντάξ εμφανίζεται ως το φαβορί της συγκεκριμένης αναμέτρησης, με μια πιο προσεκτική ματιά στα δεδομένα όμως αυτό δεν προκύπτει από πουθενά. Οι γηπεδούχοι λόγω ρεπό και αναβολών είναι 3 εβδομάδες χωρίς ματς και η λογική λέει ότι αυτό θα επηρεάσει τον ρυθμό τους και τον τρόπο που θα εμφανιστούν στον αγώνα, ειδικά στην αρχή μέχρι να βρουν τα πατήματά τους.

Η Ουν. ντε Τσίλε απ’ την άλλη στα εκτός έδρας ματς αποδίδει πάντα καλύτερα, καθώς το παιχνίδι των αντεπιθέσεων στην κόντρα είναι αυτό που της ταιριάζει καλύτερα. Ο Ντουνταμέλ γνωρίζει ότι μπορεί να παίζει το κεφάλι του σε περίπτωση νέας αποτυχίας, γι’ αυτό και η εντολή που έχει δώσει στους παίκτες του είναι να παίξουν με μυαλό και στην κόντρα από το πρώτο λεπτό προκειμένου να εκμεταλλευτούν την απραξία της Αουντάξ.

Η Ουν.ντε Τσίλε μπορεί ακόμα και να χάσει, όμως το να αιφνιδιάσει την Αουντάξ και να προηγηθεί στο σκορ είναι επιλογή που αξίζει να αναζητηθεί. Γι’ αυτό κυκλώνουμε το 0-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι στο 2,05 της Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close