Αντιμέτωπος με ένα... λεωφορείο στη Λαμία (2,10)

Αντιμέτωπος με ένα... λεωφορείο στη Λαμία (2,10)

Ο Ολυμπιακός πήρε βαθιά ανάσα την Πέμπτη κερδίζοντας με 2-1 την Αντβέρπ στο Γιουρόπα Λιγκ. Ένα αποτέλεσμα που διατήρησε την ηρεμία στο λιμάνι. Είναι αλήθεια πως σε αντίθετη περίπτωση η πίεση θα χτυπούσε «κόκκινο» στους πρωταθλητές, καθώς είχε προηγηθεί η εντός έδρας γκέλα (0-0) με τον Ατρόμητο, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ.

Είναι πάντως φανερό πως ο Ολυμπιακός ακόμη δεν έχει βρει τα πατήματά του και δεν βγάζει την περσινή σιγουριά. Τόσο με τον Ατρόμητο, όσο και με την Αντβέρπ ζορίστηκε αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι, δεν είχε ξεκάθαρο επιθετικό πλάνο και οι φάσεις που δημιούργησε ήρθαν μέσα από την ατομική ποιότητα των παικτών του.

Το ματς στη Λαμία είναι must win για τους «ερυθρόλευκους» ωστόσο αναμένεται ειδική διαχείριση και ροτέισον από τον Πέδρο Μαρτίνς, διότι το πρόγραμμα είναι βαρύ. Αρχής γενομένης από την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα δώσει τέσσερα ματς στις 12 ημέρες που απομένουν μέχρι να βγει ο Σεπτέμβριος, καθώς υπάρχει η εμβόλιμη αγωνιστική με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Καραϊσκάκης» και ακολούθως τα δύο κολλητά εκτός έδρας παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Φενερμπαχτσέ.

Η Λαμία επίσης έχει δύσκολο πρόγραμμα, αφού μετά τον Ολυμπιακό παίζει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, έχει λοιπόν δύο παιχνίδια που θα κοιτάξει να πάρει έστω έναν πόντο ή τουλάχιστον να πέσει και στα δύο μαχόμενη και με αξιοπρέπεια.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι της κλασικής ελληνικής σχολής, δηλαδή ρίχνει το βάρος κυρίως στην αμυντική τακτική και το πιθανότερο είναι πως η Λαμία κόντρα στον Ολυμπιακό θα παρκάρει πούλμαν μπροστά στην εστία της, προσπαθώντας να τραβήξει όσο το δυνατόν περισσότερο το 0-0 για να αγχωθεί το φαβορί.

Με τον τρόπο που θα αγωνιστεί η Λαμία θα είναι έκπληξη αν βρει γκολ. Από την άλλη ο Ολυμπιακός στα δύο τελευταία του παιχνίδια είχε 1,78 XGoals κόντρα στον Ατρόμητο και 1,49 απέναντι στην Αντβέρπ, επομένως δεν δείχνει σε θέση να βγάλει μόνος του το Over 2,5.

Όπως καταλαβαίνεις παίκτη μου η αξία βρίσκεται στο αουτσάιντερ under 2,5 το οποίο επαλήθευσε η Λαμία 14/20 φορές στα τελευταία παιχνίδια της στη Σούπερ Λιγκ. Με μπόλικα UNDER-A λοιπόν θα το ποντάρουμε στο 2,10 της Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close