Ανοίγει λογαριασμό ο Ονιεκούρου (3,40)

Ανοίγει λογαριασμό ο Ονιεκούρου (3,40)

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στο «Καραϊσκάκης», κέρδισε 3-0 τη Σλόβαν Μπρατισλάβα και ουσιαστικά εξασφάλισε από το πρώτο ματς την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Η πρωταθλήτρια Σλοβακίας θα πρέπει να κάνει υπέρβαση στο δεύτερο παιχνίδι για να απειλήσει τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο όπως φάνηκε πριν μία εβδομάδα υπάρχει σημαντική διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων.

Το γεγονός ότι η Σλόβαν χρειάζεται νίκη με τρία γκολ διαφορά για να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση σημαίνει ότι θα πρέπει να ρισκάρει, να πάρει μέτρα και εκ των πραγμάτων να αφήσει κενά στο ανοιχτό γήπεδο. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ξεκινήσει στην 11αδα τον Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος με την ταχύτητά του είναι ο κατάλληλος παίκτης για να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Ευκαιρία λοιπόν για τον 24χρονο Νιγηριανό άσο να ανοίξει λογαριασμό με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το anytime του προσφέρεται στη Stoiximan στο 3,40, ενώ ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το 3,80 της ίδιας εταιρίες να σκοράρει ακριβώς ένα γκολ.

EASY MEDIANETWORK
Close