Ανασταίνει και την Εβερτον η Αρσεναλ (3,75)

Ανασταίνει και την Εβερτον η Αρσεναλ (3,75)

Η Εβερτον υποδέχεται την Αρσεναλ για τη 15η αγωνιστική της Premier League σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Η Εβερτον έχει βουλιάξει στη 16η θέση και ψάχνει απεγνωσμένα μία νίκη ανάσα. Από την άλλη, η Αρσεναλ βρίσκεται στην 7η κι αν φύγει με το διπλό από το Γκούντισον Παρκ τότε θα βάλει από κάτω τις Γιουνάιτεντ και Τότεναμ και θα πλησιάσει στο -1 την τέταρτη Γουέστ Χαμ.

Για τον χαρακτήρα που λείπει από την Αρσεναλ στα μεγάλα ματς έχουν χυθεί τόνοι μελάνι. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έτρεχε αήττητο σερί οχτώ αγώνων στο πρωτάθλημα, αλλά μόλις πάτησε στο Ανφιλντ καλώς τα παιδιά, καλώς τα 4-0!

Ακολούθησε η νίκη 2-0 εντός έδρας απέναντι στην ουραγό Νιούκαστλ, όμως στο επόμενο κρας τεστ με τη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ πήρε ξανά κάτω από τη βάση. Σε ένα ματς που προηγήθηκε στο 13′ μετά από ευγενική χορηγία του Ντε Χέα, που έκανε τον… πεθαμένο επειδή τον πάτησε κατά λάθος συμπαίκτης του, κατάφερε εν συνεχεία να τα κάνει όλα λάθος και να ηττηθεί 3-2 από την παραπαίουσα φέτος Γιουνάιτεντ.

Γενικά, η Αρσεναλ έχει την τάση να ανασταίνει ομάδες που βρίσκονται στα σχοινιά και δεν αποκλείεται να κάνει το ίδιο και απόψε με την Εβερτον.

Τα “ζαχαρωτά” είναι χωρίς νίκη οχτώ αγωνιστικές (0-2-6), προέρχονται από τρεις σερί ήττες με τελευταία το βαρύ κι ασήκωτο 1-4 από τη Λίβερπουλ και ψάχνουν απόψε απεγνωσμένα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ράφα Μπενίτεθ γνωρίζει καλά πως το παιχνίδι με τους “κανονιέρηδες” ίσως είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες του να γυρίσει το εις βάρος του κλίμα μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Ο Ισπανός τεχνικός έχει αντιμετωπίσει ουκ ολίγες φορές την Αρσεναλ και την έχει κερδίσει με όλες τις ομάδες, στις οποίες εργάστηκε. Με τη Λίβερπουλ, με την Τσέλσι, με τη Νιούκαστλ, ακόμη και με τη Νάπολι και τη Βαλένθια στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Με δεδομένο λοιπόν ότι η Αρσεναλ συνήθως στα δύσκολα… κωλώνει και ότι η Εβερτον καίγεται απόψε για μία νίκη ανάκαμψης στον αουτσάιντερ άσο, στο 3,75.

EASY MEDIANETWORK
Close