Αν τον... προκαλέσεις θα σε τιμωρήσει (3,25)

Αν τον... προκαλέσεις θα σε τιμωρήσει (3,25)

Ο Ολυμπιακός πέρασε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο κρας τεστ της σεζόν κόντρα στη Ρεάλ, ωστόσο τώρα η αποστολή του αναμένεται ακόμη πιο δύσκολη, αφού θα παίξει για πρώτη φορά εκτός έδρας και μάλιστα στο σπίτι της Μπαρτσελόνα, που θεωρείται από τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague.

Η Μπαρτσελόνα έχει κάνει το 8/8 μέχρι στιγμής σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ειδικά στη Euroleague στα πρώτα δύο ματς με Αλμπα και Μπάγερν σούταρε με το εξωπραγματικό 59% από το τρίποντο.

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους διαθέτει στη φαρέτρα του ουκ ολίγα υπερόπλα που μπορούν να εκτελέσουν από την περιφέρεια. Αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές οι αντίπαλοι προπονητές αποφασίζουν να ρισκάρουν το ελεύθερο σουτ του Καλάθη για να μην δώσουν κάποια άλλη επιλογή.

Δεν είναι απίθανο, ο Ολυμπιακός να επιλέξει στην αμυντική του τακτική «under» για τον Καλάθη, προκαλώντας ουσιαστικά τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να σουτάρει. Η λογική λέει ότι είναι προτιμότερο να παίρνει ο Ελληνας άσος τα περιφερειακά σουτ και όχι παίκτες όπως οι Χίγκινς, Γιοκουμπάιτις, Λαπροβίτολα, Κούριτς και φυσικά ο Μίροτιτς.

Ο Καλάθης πάντως έχει βελτιώσει αισθητά τα νούμερά του τα τελευταία χρόνια από το τρίποντο. Φέτος έχει 50% στα πρώτα δύο ματς της Euroleague με 3/6 και στη Liga Endesa είναι ακόμη καλύτερος με 54,5%. Εν ολίγοις αν τον αφήσεις προκλητικά ελεύθερο μάλλον θα σε τιμωρήσει. Οι μπουκ πάντως δεν έχουν την ίδια άποψη και δίνουν στο 3,25 να βάλει μίνιμουμ δύο τρίποντα κόντρα στον Ολυμπιακό, ενδεχόμενο που δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους.

EASY MEDIANETWORK
Close