Αμπαλοι ναι, αλλά έχουν Μπέιλ (3,90)

Αμπαλοι ναι, αλλά έχουν Μπέιλ (3,90)

Το Ουαλία – Ελβετία θεωρείται από την ώρα που έγινε η κλήρωση των ομίλων ως, και καλά, ο τελικός πρόκρισης από το πρώτο γκρουπ, θεωρώντας πως Ιταλία και Τουρκία είναι τα φαβορί για να πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις. Και η Ελβετία θεωρείται ως η επικρατέστερη για την τρίτη θέση, για αυτό και δίνεται φαβορί στο παιχνίδι με την Ουαλία.

Μετρώντας έξι σερί νίκες μάλιστα σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια, έκανε δύο νίκες στα προκριματικά του Μουντιάλ και φυσικά οι περισσότεροι την πιστεύουν ότι θα πάρει τη νίκη κόντρα στην Ουαλία.

Μια Ουαλία που θεωρείται κατά κανόνα… άμπαλη, με παίκτες που πρώτα έχουν το μυαλό τους στο πώς να απομακρύνουν τις επιθέσεις του αντιπάλου και κατόπιν, να ψάξουν τη μία φάση για να απειλήσουν. Μια Ουαλία που δεν σκόραρε στα δύο φιλικά προετοιμασίας, με Γαλλία (0-3) και Αλβανία (0-0), ωστόσο μπορεί, παίζοντας προσεκτικά, να κάνει τη ζημιά στην αντεπίθεση.

Αμπαλοι λοιπόν οι Ουαλοί, αλλά έχουν τον Γκάρεθ Μπέιλ. Τον ηγέτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά, που στο φινάλε της σεζόν του με την Τότεναμ θυμήθηκε κάτι από τον παλιό καλό εαυτό του, σκοράροντας σε έξι διαδοχικά παιχνίδια.

Τι θέλουμε λοιπόν ώστε να κοντράρουμε το φαβορί και να πληρωθούμε το 3,90 στη νίκη της Ουαλίας. Σφιχτή άμυνα και μια αντεπίθεση στο 80’, να πετύχει το γκολ ο Μπέιλ και η Ουαλία να κερδίσει την Ελβετία. Τόσο δύσκολο αλλά και τόσο… απλό, μετά ο Μπέιλ ας… κόψει την μπάλα, όπως έχει αφήσει να εννοηθεί.

EASY MEDIANETWORK
Close