Άλλες συνθήκες στην Ποντγκόριτσα (3,20)

Άλλες συνθήκες στην Ποντγκόριτσα (3,20)

Πρώτος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ και η Μπουντούτσνοστ υποδέχεται στην Ποντγκόριτσα, μπροστά σε 4.500 οπαδούς της την Ελσίνκι.

Στο πρώτο ματς, η πρωταθλήτρια Φινλανδίας αιφνιδίασε πλήρως τους Μαυροβούνιους και προηγήθηκε με 3-0 στο 13’! Εκτοτε, η Μπουντούτσνοστ ισορρόπησε, μείωσε στο 35’ σε 3-1 και αναπτέρωσε τις ελπίδες της εν όψει της ρεβάνς, έστω κι αν δεν ισχύει πλέον το εκτός έδρας γκολ.

Γενικά, ο αγώνας στο Ελσίνκι, με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο, ήταν αρκετά ισορροπημένος και φαίνεται αυτό στα στατιστικά (10-9 οι τελικές). Για την πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου πρακτικά κόστισε ότι έδωσε το παρθενικό της επίσημο ματς για φέτος και μπήκε τελείως μουδιασμένα στο ξεκίνημα. Επίσης, χρειάστηκε λίγο χρόνο να συνηθίσει το συνθετικό τερέν του γηπέδου της HJK.

Στην Ποντγκόριτσα πάντως οι συνθήκες θα είναι πολύ διαφορετικές. Κατ’ αρχάς το γήπεδο έχει φυσικό γρασίδι και ασφαλώς η Μπουντούτσνοστ αναμένεται σε πολύ μεγαλύτερη εγρήγορση, αντλώντας δύναμη και από τους οπαδούς της.

Ούτως ή άλλως η Ελσίνκι δεν είναι δα και κανένα θηρίο που τρομάζει κόσμο στο διάβα της. Μετράει μόλις τέσσερις νίκες στα τελευταία 23 παιχνίδια της εκτός έδρας στην Ευρώπη.

Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον καιρό, καθώς η Ελσίνκι έφυγε από τους μαξ 27-28 βαθμούς της Φινλανδίας και συνάντησε 37αρια στο Μαυροβούνιο. Όλα αυτά συνθέτουν ένα σκηνικό μίνι έκπληξης με τον άσο της Μπουντούτσνοστ να προσφέρεται στο 3,20 στη Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close