Αλλάζουν ξανά τα "κόζια" στο Old Firm (3,16)

Αλλάζουν ξανά τα "κόζια" στο Old Firm (3,16)

Μετά από εννιά σερί χρόνια κυριαρχίας της Σέλτικ, η Ρέιντζερς πέρυσι ανέτρεψε το κατεστημένο των Καθολικών και επέστρεψε στην κορυφή της σκωτσέζικης Πρέμιερ Λιγκ.

Φέτος όμως, η Σέλτικ δείχνει αποφασισμένη να πάρει πίσω τα σκήπτρα της και έχει σίγουρα εκκινήσει πολύ καλύτερα στη σεζόν από τους Προτεστάντες. Το αποψινό (14:00) ντέρμπι μίσους στο «Αϊμπροξ» είναι μία καλή ευκαιρία για να στείλει το μήνυμα στην ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ.

Και οι δύο ομάδες είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την Πέμπτη εκτός Σκωτίας. Αμφότερες δυσκολεύτηκαν αλλά κατάφεραν να προκριθούν. Η Ρέιντζερς πάντως είχε σαφώς πιο δύσκολο ταξίδι, αφού έπαιξε στην Αρμενία με την Αλασκέρτ, ενώ η Σέλτικ στην κοντινή Ολλανδία με την Αλκμααρ.

Γενικά, η φόρμα της Σέλτικ είναι πολύ καλύτερη στο ξεκίνημα και προέρχεται στο πρωτάθλημα από δύο εξάρες κόντρα σε Σεντ Μίρεν και Νταντί. Αντίθετα, η Ρέιντζερς ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό, είχε παίκτες που είχαν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και υπάρχει μεγάλη αμφιβολία για την ενδεκάδα της στο Old Firm.

Υπό αυτές τις συνθήκες το διπλό θα έπρεπε να ήταν φαβορί, ωστόσο οι μπουκ το δίνουν αουτσάιντερ και μάλιστα στο 3,16 στη Stoiximan!

EASY MEDIANETWORK
Close