Αξίζει μία... τρελίτσα στο 5,50!

Αξίζει μία... τρελίτσα στο 5,50!

Στη Νότια Αμερική μετατοπίζεται το ενδιαφέρον τα ξημερώματα της Παρασκευής, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Πολύ ιδιαίτερο το ματς της Παραγουάης με τη Βενεζουέλα. Βαρύ κι ασήκωτο το κλίμα στην Παραγουάη, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα πλέον την ομάδα περασμένων δεκαετιών όταν έφτανε στους «16» και στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο τελευταίο ματς έφερε ισοπαλία εντός έδρας 1-1 με την Κολομβία, ωστόσο η εμφάνισή της ήταν απογοητευτική με συνέπεια την έκρηξη του κόσμου κατά του τεχνικού Μπερίσο. Μεγάλη μερίδα από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο την περασμένη Κυριακή γιούχαραν τον Αργεντινό τεχνικό και ζήτησαν την απομάκρυνσή του βλέποντας την Παραγουάη να παίζει υπερβολικά συντηρητικά.

Όλα δείχνουν ότι ο Μπερίσο απόψε παίζει τη θέση του κι αν στραβώσει το ματς το γήπεδο θα βράζει. Συν τοις άλλοις αποχώρησε από την αποστολή ο φορ Σανάμπρια (Τορίνο) και είναι τιμωρημένος ο αρχηγός/στόπερ Γκόμες (Παλμέιρας). Για να συνειδητοποιήσεις παίκτη μου την απελπιστική κατάσταση της Παραγουάης κλήθηκε μέχρι και ο 38χρονος Οσκαρ Καρντόσο (άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού) στην αποστολή.

Η Βενεζουέλα είναι στην τελευταία θέση του προκριματικού ομίλου, συνεχίζει με υπηρεσιακό τεχνικό και πρακτικά δεν έχει να χάσει τίποτα. Θα παίξει ανοιχτά και ό,τι βγει κόντρα σε μία Παραγουάη, που στα τελευταία 11 επίσημα παιχνίδια της έχει μόλις δύο νίκες, η μία απέναντι στην αδύναμη Βολιβία. Υπό αυτές τις συνθήκες αξίζει μία… τρελίτσα στο διπλό του 5,50, ή πιο συνετά στη διπλή ευκαιρία σε απόδοση 2,20 στη Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close