Αξία στην πρόκριση της Βιγιαρεάλ (2,65)

Αξία στην πρόκριση της Βιγιαρεάλ (2,65)

Η Βιγιαρεάλ τα τελευταία χρόνια προοδεύει σταθερά και προσθέτει γαλόνια στη φανέλα της. Εχει διοίκηση που επενδύει, έχτισε ένα πολύ ισχυρό ρόστερ και έφτασε την περσινή σεζόν να κατακτήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της, κερδίζοντας πανάξια το Γιουρόπα Λιγκ.

Είναι χαρακτηριστικό πως την περσινή σεζόν ολοκλήρωσε την ευρωπαϊκή της παρουσία αήττητη (11-3-0), ενώ το καλοκαίρι στο Σούπερ Καπ έπαιξε στα ίσα την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι, χάνοντας τελικά το τρόπαιο στα πέναλτι.

Ο Ουνάι Εμερι ασφαλώς παρέμεινε στον πάγκο της και η παρουσία του αποτελεί εγγύηση ότι το «κίτρινο υποβρύχιο» θα είναι και φέτος απόλυτα ανταγωνιστικό.

Από την πλευρά της η Αταλάντα έχει ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν, επηρεασμένη από το γεγονός ότι είχε πολλούς παίκτες το καλοκαίρι στο Κόπα Αμέρικα και στο Euro. Το ρόστερ της βέβαια παραμένει ποιοτικό, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο κύκλος των επιτυχιών της πάει φέτος να κλείσει.

Βιγιαρέαλ και Αταλάντα βρίσκονται στον έκτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, μαζί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Γ. Μπόις και απόψε συγκρούονται μεταξύ τους στο «Θεράμικα». Θεωρητικά, πρόκειται για δύο ομάδες ίδιου βεληνεκούς, που έχουν παρόμοιες πιθανότητες να προκριθούν στη φάση των «16» και όμως στη Stoiximan προσφέρουν την Αταλάντα στο 1,65 και τη Βιγιαρεάλ στο 2,65!

Ασφαλώς η αξία βρίσκεται στο «κίτρινο υποβρύχιο», το οποίο δεν έχει κάτι να ζηλέψει από την ομάδα του Μπέργκαμο.

EASY MEDIANETWORK
Close