Αγρινιώτικος κόμπος (2,77)

Αγρινιώτικος κόμπος (2,77)

Αποστολή στο Αγρίνιο για την ΑΕΚ, η οποία μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ καλείται να δώσει απαντήσεις. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την Ενωση, διότι αν πάει στη διακοπή με νέο στραβό αποτέλεσμα τότε άντε βρες κουράγιο να αντέξεις δύο εβδομάδες γκρίνια και μουρμούρα. Ασε που μπορεί να τεθεί και θέμα προπονητή ακόμη δεν φτάσαμε στην παρέλαση.

Το να κερδίσεις πάντως τον φετινό Παναιτωλικό δεν είναι απλή υπόθεση. Ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα είδε κι έπαθε για να περάσει από το Αγρίνιο, σε ένα ματς που το σύνολο του Αναστασίου έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του.

Είναι φανερό, πως ο «Ολλανδός» έχει κάνει καλή δουλειά μεσοεπιθετικά στα «καναρίνια» και η ομάδα φέτος είναι πολύ πιο δημιουργική συγκριτικά με πέρυσι, που δεν βλεπόταν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι με εξαίρεση το 0-0 της πρεμιέρας, ο Παναιτωλικός μετράει τρία απανωτά over 2,5 σκοράροντας κόντρα σε Ατρόμητο (2-1), ΠΑΟΚ (1-2) και Λαμία (2-2).

Για την ΑΕΚ είναι χιλιοειπωμένα τα σχετικά με την ποιότητά της μπροστά και τα ερωτηματικά πίσω. Το πιθανότερο συνεπώς είναι ότι η Ενωση θα χρειαστεί δύο γκολ για να λυγίσει τον Παναιτωλικό. Το συμπέρασμα λοιπόν: Ενας αγρινιώτικος κόμπος G/G & Over 2,5 στο 2,77 της Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close