Αγωνιστική των φιλοξενούμενων στη Σούπερ Λιγκ (2,40)

Αγωνιστική των φιλοξενούμενων στη Σούπερ Λιγκ (2,40)

Τέσσερα παιχνίδια την Κυριακή και τρία τη Δευτέρα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Φυσικά το ματς που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι των Δικεφάλων ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, στην Τούμπα. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Τρίπολη, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον πρωτοπόρο Βόλο και ο Αρης παίζει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Στην πρώτη και την τρίτη αγωνιστική σημείωσαν περισσότερα γκολ οι γηπεδούχοι, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική υπερίσχυσαν οι φιλοξενούμενοι. Στην τέταρτη στροφή τα δεδομένα είναι αρκετά αμφίρροπα και δίνουν το περιθώριο να κυνηγήσουμε το αουτσάιντερ, δηλαδή να σκοράρουν περισσότερα γκολ οι φιλοξενούμενοι.

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στην Τρίπολη και μπορεί να σκοράρει περισσότερα γκολ από τον Αστέρα, ο οποίος δεν έχει ματώσει ακόμη τα δίχτυα έπειτα από 270 και βάλε λεπτά.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Βόλο είναι πολύ επικίνδυνο. Οι Θεσσαλοί δεν είναι ομάδα που κλείνονται, έχουν σημειώσει ήδη οχτώ τέρματα και μπορούν να βρουν γκολ και στη Λεωφόρο.

Τελείως ανοιχτό και αμφίρροπο αναμένεται το Λαμία – Παναιτωλικός, άρα δεν βγαίνει κάπου ξεκάθαρο προβάδισμα για κάποιον. Το ίδιο ασφαλώς ισχύει και στο ντέρμπι της Τούμπας.

Στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Γιαννιώτες έχασαν με τραυματισμό τον κορυφαίο τους επιθετικό Κόντε και στα πρώτα τρία παιχνίδια τους σημειώθηκαν συνολικά μόλις δύο γκολ. Στο Ατρομητος – Αρης, οι Περιστεριώτες άλλαξαν προπονητή αφού η εικόνα τους ήταν απογοητευτική την Πέμπτη στο Βόλο, ενώ ο Αρης έρχεται με φόρα από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και θέλει τώρα να ντουμπλάρει τις νίκες του.

Τέλος, στο Απόλλων – Ιωνικός, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ναι μεν αντικατέστησε τον Πετράκη με τον Φέστα, ωστόσο στις πρώτες τρεις αγωνιστικές εμφάνισε μακράν τη χειρότερη άμυνα δεχόμενος συνολικά 11 γκολ!

Συμπερασματικά, το 2,40 της Stoiximan στο ενδεχόμενο να σημειώσουν περισσότερα γκολ οι φιλοξενούμενοι την 4η αγωνιστική έχει καλές πιθανότητες.

EASY MEDIANETWORK
Close