Αυτός σβήνει τα όνειρα των "λύκων" (3,60)

Αυτός σβήνει τα όνειρα των "λύκων" (3,60)

Ενα από τα πιο ενδιαφέροντα και ανοιχτά παιχνίδια την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League είναι το Βόλφσμπουργκ – Λιλ.
Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται σε μία κατάσταση “όλα ή τίποτα”, αφού χρειάζεται μόνο νίκη για να προκριθεί στους 16 της διοργάνωσης, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας τερματίζει τέταρτη και δεν πάει ούτε καν στο Europa League.

Στη Λιλ από την άλλη αρκεί ένας βαθμός για να περάσει στη νοκ άουτ φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η πρωταθλήτρια Γαλλίας προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες στο Champions League μέσα στη Σεβίλλη (2-1) και εντός έδρας με τη Ζάλτσμπουργκ.

Γενικά στα μεγάλα ματς φέτος έχει δείξει χαρακτήρα. Κέρδισε εκτός έδρας 2-1 τη σούπερ φορμαρισμένη Ρεν. Εφερε 2-2 στο Μονακό, ενώ στο Παρίσι ηττήθηκε πραγματικά στο όριο από την Παρί με γκολ στο 88′.

Αντίθετα, η Βόλφσμπουργκ μετά την… εβδομάδα του μέλιτος με τον Κόφελντ στον πάγκο της, όπου έκανε τρεις διαδοχικές νίκες, επέστρεψε στις μέτριες εμφανίσεις και μετράει 0-1-3 στα τελευταία τέσσερα ματς.

Ο Κόφελντ είναι ένας άπειρος τεχνικός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού μέχρι τον Μάιο δούλευε στη Βέρντερ, η οποία πάλευε να σώσει την κατηγορία, χωρίς τελικά ευτυχή κατάληξη. Και η Βόλφσμπουργκ φυσικά ως σύλλογος, δεν έχει τα γαλόνια, το μέγεθος και τις παραστάσεις για να διαχειριστεί τέτοιου είδους “τελικούς”.

Με τον άσο λοιπόν φαβορί και το διπλό σε τιμές στο 3,00+, το αουτσάιντερ μας κλείνει το μάτι. Βέβαια, το γεγονός ότι η Λιλ περνάει και με ισοπαλία μας υποχρεώνει να πάμε και στην κάλυψη του Χ, ωστόσο μπορούμε να ανεβάσουμε την απόδοση του Χ2 παίρνοντας το κόμπο με γκολ του Ντέιβιντ.

Ο Καναδός φορ είναι μακράν ο κορυφαίος παίκτης της Λιλ και η πιο σημαντική απειλή για την άμυνα της Βόλφσμπουργκ. Εχει σημειώσει φέτος 11 γκολ σε 17 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα και σκόραρε δύο κρίσιμα τέρματα στα δύο τελευταία ματς των “λιλουά” στο Champions League.

Εχοντας λοιπόν σκοράρει απέναντι σε άμυνες όπως της Παρί και της Σεβίλλης γιατί να μη το κάνει και κόντρα σε αυτή της Βόλφσμπουργκ. Στο 3,60 το anytime του Ντέιβιντ σε κόμπο με το Χ2.

EASY MEDIANETWORK
Close