Νέος Τζειμς Μποντ: Ο αντικαταστάτης του Ντάνιελ Γκρεγκ τα σπάει...

Νέος Τζειμς Μποντ: Ο αντικαταστάτης του Ντάνιελ Γκρεγκ τα σπάει...

Είναι μία από τις πιο ζηλευτές- αλλά και αγχώδεις- θέσεις στα χρονικά του παγκόσμιου κινηματογράφου. Ένας ρόλος που όποιος τον αναλαμβάνει αυτομάτως βλέπει τις μετοχές του να εκτοξεύονται στην στρατόσφαιρα και να γίνεται αυτοστιγμεί, με το που θα φορέσει το κοστούμι του 007, σταρ.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Bond, τον James Bond. Μέχρι στιγμής τον διάσημο πράκτορα έχουν υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη 6 ηθοποιοί (7, αν υπολογίσουμε και τον Νίβεν που μπήκε από το… παράθυρο), με τον Ντάνιελ Γκρεγκ να μπήκε την Aston Martin του για 5η και τελευταία φορά πέρυσι, όταν και ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του “No time to die”, που αναμένεται, κορωνοϊού επιτρέποντος, στις αίθουσες τον προσεχή Οκτώβρη.

Τα στοιχήματα για το ποιος θα διαδεχτεί τον (εξαιρετικά πετυχημένο εν τέλει) Γκρεγκ δίνουν και παίρνουν, με αρκετά τολμηρές προβλέψεις να γίνονται στην πορεία. Δεν είναι λίγες οι φωνές που σχεδόν απαιτούν ο επόμενος Bond να είναι είτε μαύρος είτε γυναίκα, σπάζοντας, κατά κάποιο τρόπο, τα δεσμά που θέλουν τον γνωστό ήρωα να είναι λευκός άντρας.

Σε αυτή την κατεύθυνση ακούγεται εντόνως το όνομα του Ρεγκέ- Ζαν Πέιτζ, ο οποίος είδε τις πιθανότητες του μετά τη μεγάλη του επιτυχία στο Netflix, το «Μπρίτζερτον», ν’ αυξάνονται κατακόρυφα. Αν και ξεκίνησε ως το μεγάλο φαβορί (1,80) εσχάτως η απόδοση του αρχίζει να ανεβαίνει (στο 3,00 στην novibet).

Επειδή ωστόσο μιλάμε για Άγγλους, οι οποίοι προτιμούν να πιουν κώνειο παρά να πάνε κόντρα στις παραδόσεις τους, η «λογική» λέει πως και ο επόμενος Bond θα είναι άντρας και λευκός.

Ήδη τα ονόματα του Τομ Χίντλστον (γνωστός από την παρουσία του στις τεράστιες superhero επιτυχίες της Marvel, όπου και υποδύιθηκε τον Λόκι) και του Κίλιαν Μέρφι (O Scarecrow της τριλογίας του Dark Knight του Κρίστοφερν Νόλαν και ένας εκ των πρωταγωνιστών στο Peaky Blinders) έχουν πέσει στο τραπέζι, ενώ εσχάτως κερδίζει έδαφος και η υποψηφιότητα του Χένρι Κάβιλ (ο Superman της DC).

Όμως, υπάρχει ένας άλλος ηθοποιός που μοιάζει να είναι γεννημένος για τον ρόλο του 007: ο Τομ Χάρτνι (Inception, Dark Knight Rises, Mad Max) πληροί όλες τις προϋποθέσεις, καθώς είναι Άγγλος, μυστηριώδης όπως και ο Bond, και, φυσικά, κάτι παραπάνω από επαρκής υποκριτικά.

Νέος Τζειμς Μποντ: Ο αντικαταστάτης του Ντάνιελ Γκρεγκ τα σπάει...

Αν και ξεκίνησε ως το απόλυτο αουτσάιντερ με απόδοση 5,00 πλέον κερδίζει έδαφος και τον βρίσκουμε στο 2,50 στη Novibet. Ποσοστό- λουκούμι που αξίζει την προσοχή μιας και η επιλογή του ως επόμενος Bond είναι κάτι παραπάνω από λογική.

EASY MEDIANETWORK
Close