Τα έχει κάνει όλα, βάζει τώρα και γκολ (3,80)

Αυτός είναι η κύρια απειλή για την Εθνική μας (3,10)

Η Ελλάδα δίνει απόψε ακόμη έναν τελικό για την πρόκρισή της στα τελικά του Μουντιάλ, ωστόσο η αποστολή της συγκριτικά με τη Γεωργία είναι πολύ πιο δύσκολη.

Αφενός διότι η Σουηδία είναι πολλές κλάσης ανώτερη ομάδα από τους Γεωργιανούς, αφετέρου γιατί ο Φαν Σιπ θα πρέπει να «χαλάσει» την δεμένη τριάδα στους στόπερ μετά την τιμωρία του Τζαβέλλα στο προηγούμενο ματς.

Ανεξαρτήτως ποια είναι η γνώμη του καθένα για τον Τζαβέλλα, είναι γεγονός πως η τριάδα μαζί με Χατζηδιάκο και Μαυροπάνο έχει βρει καλή χημεία και έχει βοηθήσει καταλυτικά την Εθνική μας να είναι ακόμη ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης.

Αυτή η τριάδα εκ των πραγμάτων θα διαφοροποιηθεί κατά 1/3 στο αποψινό ματς με τη Σουηδία και ίσως αυτό αποβεί μοιραίο. Σε κάθε περίπτωση, οι Σκανδιναβοί είναι ένα ποιοτικό σύνολο με πολλούς πρωτοκλασάτους παίκτες και σίγουρα μέσα στην έδρα τους, μπροστά σε 40.000 και βάλε οπαδούς θα προσπαθήσουν να πάρουν ρεβάνς για την ήττα στο ΟΑΚΑ

Η κυριότερη απειλή για την ελληνική άμυνα ασφαλώς ακούει στο όνομα του Αλεξάντερ Ισακ. Ο άσος της Σοσιεδάδ είναι παίκτης με τεράστια προοπτική, κόντρα στο Κόσοβο πέτυχε ένα απίστευτο γκολ και δεν θα είναι εύκολο να αναχαιτιστεί από την Εθνική μας. Το ενδεχόμενο να σημειώσει ακριβώς ένα γκολ, καθώς η Ελλάδα δεν είναι ομάδα που εκτίθεται, προσφέρεται στο 3,10 στη Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close