Αυτή η Γιουνάιτεντ είναι μόνο για κόντρα (2,30)

Αυτή η Γιουνάιτεντ είναι μόνο για κόντρα (2,30)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι προφανώς ένας τυπικός σύλλογος. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα στον κόσμο, αν γνώριζε διασυρμό με 5-0 εντός έδρας από την αιώνια αντίπαλό της, θα είχε απολύσει τον τεχνικό της με συνοπτικές διαδικασίες.

Στη Γιουνάιτεντ ωστόσο επιμένουν πεισματικά στον Ολε Γκούναρ Σόλτσκιερ και ο Νορβηγός παραδόξως παραμένει ακόμη στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» παρά το γεγονός ότι στα τελευταία δέκα ματς, έχει χάσει από τη Γιουνγκ Μπόις, από τη Γουέστ Χαμ, από την Αστον Βίλα, έχει φάει τέσσερα από τη Λέστερ και πέντε από τη Λίβερπουλ…

Πολλοί θα πουν ότι η Γιουνάιτεντ έβγαλε αντίδραση το Σάββατο στο Λονδίνο και ότι το 3-5-2 που επέλεξε ο Σόλτσκιερ ήταν μία απάντηση στα προβλήματα της κακοχτισμένης ομάδας του. Εμείς πάντως λέμε ότι δεν σημαίνει τίποτα που κέρδισε 3-0 την εντελώς «ψόφια» Τότεναμ, η οποία σε αντίθεση με τη Μάντσεστερ έστειλε για… διακοπές μία ώρα αρχύτερα τον Νούνο Εσπίριτο.

Η Αταλάντα δεν είναι Τότεναμ, σκοράρει με απίστευτη ευκολία και σίγουρα δεν έχει στον πάγκο της φοβικό προπονητή. Οι Ιταλοί παρά τις απουσίες τους, έπαιξαν για πάνω από μία ώρα στα ίσα τη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ και στο Μπέργκαμο αναμένονται ακόμη πιο επικίνδυνοι.

Οκ, η Γιουνάιτεντ είναι βαριά φανέλα, έχει προσωπικότητες όπως ο Ρονάλντο και ο Βαράν, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στα τελευταία τρία παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει χάσει από κάποια Μπασακσεχίρ, από κάποια Λειψία και από κάποια Γιουνγκ Μπόις.

Εν ολίγοις, η Γιουνάιτεντ δεν προκαλεί πλέον τρόμο στην Ευρώπη και το να πέφτει το διπλό της μέσα στην Ιταλία στο 2,20, μόνο και μόνο επειδή κέρδισε την αποκρουστική Τότεναμ, προξενεί πραγματικά εντύπωση. Την ίδια στιγμή το ασιατικό 0 της Αταλάντα προσφέρεται στο 2,30. Εσύ λοιπόν τι θα έπαιζες; Τη Γιουνάιτεντ, που έχει μπροστά της και το ντέρμπι με τη Σίτι στο 2,20 ή την Αταλάντα στο 2,30 έχοντας και το ποντάρισμά σου πίσω στην ισοπαλία. Για εμάς ως OutsidersBet η επιλογή είναι προφανής…

EASY MEDIANETWORK
Close