Αέρινος: Το νέο δεκάρι του ΠΑΟ στο σχήμα- φωτιά του Γιοβάνοβιτς

Αέρινος: Το νέο δεκάρι του ΠΑΟ στο σχήμα- φωτιά του Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους τρεις παίκτες- κλειδιά της μεσοεπιθετικής γραμμής του να έρχονται τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να μην έχει κατορθώσει να κάνει τους πειραματισμούς που θέλει ώστε να βρει το ιδανικό σχήμα.

Ο Σέρβος έχει καταλάβει ότι αυτή τη στιγμή στο 4-2-3-1 που θέλει να καθιερώσει το βασικό του πρόβλημα είναι το δεκάρι. Ο Λούντκβιστ αφενός δεν δείχνει έτοιμος ακόμα, αφετέρου δείχνει ότι είναι μάλλον πιο πολύ οχτάρι, παρά δεκάρι. Όσο για τον Βιγιαφάνιες είναι ξεκάθαρο πια ότι μιλάμε για έναν πολύ καλό παίκτη ο οποίος όμως δεν μπορεί να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού.

Γι’ αυτό στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς στριφογυρίζει η ιδέα ενός σχήματος που είναι φουλ επιθετικό και ιδανικό για παιχνίδια που ο αντίπαλος θα αμύνεται μαζικά και το τριφύλλι θα θέλει να διασπάσει κλειστή άμυνα.

Στο συγκεκριμένο σχήμα στα χαφ δίπλα στον Πέρεθ παίρνει θέση ο Λούντκβιστ σε θέση οκταριού. Μπροστά τους στο 10 ο Βιτάλ, ο οποίος έχει όλα τα στοιχεία για να φέρει εις πέρας την αποστολή του. Στα δυο άκρα Παλάσιος και Χατζηγιοβάνης και στην κορυφή ο Ιωαννίδης. Μένει να φανεί αν η αρχή του πειράματος με τον Βιτάλ θα γίνει απέναντι στον Βόλο (είτε από την αρχή, είτε στη διάρκεια του αγώνα) σε ένα ματς που το τριφύλλι θέλει πάση θυσία του τρεις βαθμούς της νίκης.

EASY MEDIANETWORK
Close