ΑΕΚ- Ολυμπιακός: Τι απόδοση δίνει το διπλό των ερυθρόλευκων μέσα στην Αγιά Σοφιά στο ματς της χρονιάς

ΑΕΚ- Ολυμπιακός: Τι απόδοση δίνει το διπλό των ερυθρόλευκων μέσα στην Αγιά Σοφιά στο ματς της χρονιάς

Η regular season της Super League, ολοκληρώνεται όπως ακριβώς αρμόζει στην… πρωταθληματαρά που παρακολουθούμε τη φετινή σεζόν. Με μία μεγάλη ντερμπάρα στη Ν.Φιλαδέλφεια ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Ένα παιχνίδι που αναμένεται να κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου, αφού γίνεται προφανές πως αν η Ένωση κερδίσει και αφήνει τους Ερυθρόλευκους 9 βαθμούς μακριά, η… σεμνή τελετή θα λάβει τέλος για την ομάδα του Μίτσελ.

Αυτονόητο λοιπόν πως για τους Πειραιώτες είναι ο απόλυτος “τελικός” τίτλου, καθώς ακόμα και με ισοπαλία, θα είναι πολύ δύσκολη η αποστολή τους στα πλέι οφ με το -6 να διατηρείται από την ΑΕΚ κι ενδεχομένως -7 από τον Παναθηναϊκό, αν εκείνος κερδίσει στο Περιστέρι.

Δεν χωράει αμφισβήτηση πως η “OPAP Arena” έχει παίξει κομβικό ρόλο στην πρωταθληματική πορεία που κάνει η ΑΕΚ φέτος. Οι 14/14 νίκες που μετράει άλλωστε σε όλες τις διοργανώσεις, μιλούν από μόνες τους. Βέβαια, κάθε ματς είναι διαφορετική και μόνο απλή υπόθεση δεν θα είναι το να συνεχιστεί το απόλυτο της ομάδας του Αλμέιδα στη Ν.Φιλαδέλφεια.

Τρίτο ματς μέσα σε επτά ημέρες για τους “κιτρινόμαυρους”, που μεσοβδόμαδα πέρασαν απόλυτα δίκαια από το Περιστέρι (0-1) στο εξ αναβολής με τον Ατρόμητο, αλλά είναι φυσικό κάπου να υπάρχει και καταπόνηση για τους παίκτες.

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο καλύτερο φετινό του φεγγάρι και οι εμφανίσεις του το πιστοποιούν απόλυτα. Στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος έχει απολογισμό τερμάτων 15-1 με δύο εξάρες στο ενεργητικό του. Μοναδικό ματς που δεν κέρδισε το “αιώνιο” ντέρμπι, όπου όμως η ομάδα του Μίτσελ “πάτησε” τον Παναθηναϊκό και αδικείται κατάφωρα από το τελικό 0-0.

Κομβικές οι απουσίες των Εμβιλά και Σωκράτη, αλλά και για την ΑΕΚ θα απουσιάζει ο φετινός MVP της, ο Λιβάι Γκαρσία. Κάτω από αυτές τις συνθήκες λοιπόν, περιμένω ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι, σίγουρα περισσότερο από αυτό που “λένε” οι αποδόσεις.

Συγκεκριμένα ο άσος από το αρχικό 2,27 άρχισε να υποχωρεί τις τελευταίες ώρες, φτάνοντας max στο 2,07 με το διπλό στο 3,70 και το Χ στο 3,35. Η φόρμα των Ερυθρολεύκων είναι τέτοια που βάζει σε σοβαρές σκέψεις για να ψάξει κανείς την πρώτη φετινή απώλεια της ΑΕΚ στο γήπεδό της. Και η αλήθεια είναι πως κάθε άλλο παρά θα… χαθεί κάτι για την Ένωση αν δεν κερδίσει σε αυτό το ματς, αφού η γενικότερα η εικόνα της πείθει πως μπορεί και πάλι να προσπεράσει σύντομα τον Παναθηναϊκό.

EASY MEDIANETWORK
Close