50% επαλήθευση η ισοπαλία (2,90)

50% επαλήθευση η ισοπαλία (2,90)

Νότια Αφρική και Γκάνα κοντράρονται απόψε (19:00) για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Την πρώτη αγωνιστική η Νότια Αφρική κόλλησε στο 0-0 εκτός έδρας με τη Ζιμπάμπουε, ενώ η Γκάνα κέρδισε δύσκολα εντός έδρας 1-0 την Αιθιοπία.

Αμφότερες λοιπόν έρχονται από μέτριες εμφανίσεις, ωστόσο θεωρούνται τα βαριά χαρτιά του 7ου προκριματικού ομίλου στη ζώνη της Αφρικής και αυτές οι δύο θα διεκδικήσουν την πρωτιά που δίνει εισιτήριο για την τρίτη φάση.

Η Γκάνα θα παραταχθεί χωρίς τους πέντε «Αγγλους» της (Αμάρτεϊ, Σλουπ, Γιαντόμ, Αγιού, Μπάμπα) λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών από τον κορονοϊό και στο Γιοχάνεσμπουργκ θα επιδιώξει κατά κύριο λόγο να μη χάσει για να κρατήσει στο -3 τους «Μπαφάνα-Μπαφάνα».

Από την άλλη, η Νότια Αφρική έχει κρατήσει το μηδέν σε επτά σερί αγώνες, αλλά ζορίζεται αρκετά στο γκολ. Στα τελευταία επτά παιχνίδια κόντρα στην Γκάνα μετράει τέσσερις ισοπαλίες και στα 12 πιο πρόσφατα έξι, δηλαδή 50% ποσοστό επαλήθευσης! Διόλου τυχαίο λοιπόν ότι το Χ προσφέρεται σε τιμές κάτω του 3,00. Στο 2,90 στην Bet365.

EASY MEDIANETWORK
Close